RAW ESSENCE COMPETITIE

MET DJ LUCAS BENJAMIN

  • Datum
  • Aanvang
  • Zaal open
  • Prijs€ 15,00
  • LocatieBeatbox
  • Leeftijd10 t/m 17 jaar

LET OP: Het is niet mogelijk om deze competitie als toeschouwer te bezoeken.

De RAW ESSENCE competitie is hét event waar je als danser van de ander leert en met elkaar je skills verbetert. Als kers op de taart kiest de jury niet alleen een winnaar, maar krijg je ook inhoudelijk feedback waardoor jij weet waar je nog aan kunt werken!

Tickets
Informatie

Wat is Beatbox?

Beatbox is dé nieuwe culturele ontwikkelingsplek voor talent uit de hele regio! Beatbox is een laboratorium en ontwikkelplek voor talenten op het gebied van songwriting, performance en muziekproductie. Zwolle is al vele jaren landelijk een smaakmaker op het gebied van jongerencultuur:  Beatbox wil het klimaat voor makers en talenten uit heel Oost-Nederland blijven stimuleren en alle ervaringen en kennis overbrengen op een nieuwe generatie! Beatbox is een nieuwe locatie aan de Gasthuisdijk 24 te Zwolle en is alleen open tijdens de activiteiten.

Wie maken er gebruik van Beatbox?

In de Beatbox zijn naast meerdere professionele oefenruimtes ook een opnamestudio, een liveruimte waar voorstellingen kunnen worden gerepeteerd, speciale ruimtes voor (moderne)dans en een keuken waar gekookt kan worden zodat er organisch een community zal ontstaan waar de diverse makers met elkaar kunnen samenwerken en kennis overbrengen! Naast de activiteiten van Hedon Productiehuis gaan ook Social Dance, De Fakkelteit, B-Art met beatbox-lessen en Het Electronisch Collectief hun activiteiten in Beatbox organiseren en is er elke dag wel iets te doen!

Programma

okt.