Social Dance in Beatbox

Een van de partners die gebruik maakt van Beatbox is Social Dance: dé dansschool gespecialiseerd in urban dansstijlen. Met Social Dance kan Beatbox meerdere keren per week een divers aanbod van urban dansstijlen op alle niveaus geven. Van reguliere lessen voor het instapniveau tot masterclasses, gegeven door professionals en speciale programma’s voor (regionaal) toptalent. Tevens neemt Daniel Louis zijn intrek als ‘Artist in Residence’ en zal in die hoedanigheid Hedon Productiehuis adviseren in zijn vakgebied en tevens de begeleiding doen van acts die geselecteerd gaan worden voor een Beurs traject. Binnen dit traject is een beurs en persoonlijke begeleiding beschikbaar om een act of individu naar een hoger plan te begeleiden.

Social Dance is als dansschool uniek voor de regio en gespecialiseerd in Freestyle Class, een relatief nieuwe dansvorm geïmplementeerd in staande urban dansstijlen zoals hiphop en house dance. Social Dance is de enige dansschool in Zwolle die deze stijl aanbiedt, tevens is Daniel Louis een van de grondleggers van het concept ‘Freestyle Class’ in Nederland. Naast deze stijl kan je in Beatbox terecht voor lessen hiphop choreografie, house dance en gaat Social Dance zich uitgebreid richten op talentontwikkeling en alle facetten die daarbij horen. Lessen vinden plaats op donderdagavond en vrijdagavond.

Kijk hier voor meer informatie over het actuele lesrooster van Social Dance in Beatbox. 

MAATREGELEN CORONAVIRUS

Kijk hier voor meer informatie over de aangepaste lessen i.v.m. Coronavirus

Met betrekking tot het coronavirus volgen Social Dance & Beatbox de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dagelijks volgen wij de berichtgevingen van deze instanties en passen ons handelen hierop aan. Onze lessen vinden in verband met het coronavirus tijdelijk buiten plaats. Hierdoor zijn we genoodzaakt ons streng te houden aan onderstaande regels:

-  Afmelden voor de les is van belang i.v.m. maximaal aantal
- Leerlingen worden gebracht door ouders en afgezet
- Ouders mogen niet blijven kijken
- 1,5 meter afstand houden blijf in de daarvoor gemarkeerde vakken
- Hoesten, niezen in de ellenboog
- Bij verkoudheidsklachten, blijf thuis!
- Was thuis gelijk de handen
- Geen mogelijkheid tot omkleden, kom gelijk in danskleding
- Geen mogelijkheid tot gebruik van het toilet (dus thuis plassen!)

Bij slecht weer worden de lessen via ZOOM hervat. We zullen dan voor 14.00 uur aangeven als de lessen niet doorgaan.

Nieuwsgierig naar het actuele aanbod van Social Dance in Beatbox of zin om te komen dansen?

Kijk dan op de website van Social Dance voor meer informatie.